Ratkaisu kuljetusalan yrityksen tarpeisiin

DPFPRO Oy:n kuljetusalalla toimiva henkilökuljetuksiin erikoistunut asiakasyritys on ollut erittäin tyytyväinen toukokuussa 2018 alkaneeseen yhteistyöhön. Asiakasyritys on pesutekniikkaan perustuvaa palvelua kokeiltuaan tehnyt palvelusopimuksen DPFPRO:n kanssaan. Tätä ennen heillä oli käytössään toinen suodatinratkaisu. DPFPRO noutaa ja palauttaa hiukkassuodattimet sovitusti. Se on ollut asiakasyrityksen kannalta helpoin mahdollinen ratkaisu. Yhteistyön myötä yritys päätyi muuttamaan ja selkeyttämään omaa huoltoprosessiaan, sillä he havaitsivat sitä kautta voivansa saada aikaan merkittäviä säästöjä liiketoimintaansa.

”Suodatinten puhdistus sujuu nykyisin huomattavasti aiempaa nopeammin ja on meille todella helppoa. Yhteistyö DPFPRO:n kanssa on tuonut meille merkittäviä säästöjä liiketoimintaan, sillä olemme saaneet aikaan säästöjä mm. polttoaineen kulutuksessa. Se on meille iso kuluerä vuosittain. Yhteistyön myötä olemme siirtyneet hoitamaan hiukkassuodattimien puhdistukset ennakoidusti huoltojen yhteydessä. Ajoneuvoissamme on nykyisin huomattavasti vähemmän käyttökatkoksia ja yllättäen ilmeneviä vikoja. Yhteistyö on tuonut meille säästöjä, ennakoitavuutta ja lisäksi se on ollut todella helppoa ja sujuvaa”, kertoo DPFPRO:n asiakkaana oleva henkilökuljetusyrityksen edustaja.

Asiakasyrityksen ajoneuvojen huollot tapahtuvat nykyisin suunnitellummin huoltojen yhteydessä. Hiukkassuodattimien puhdistus tehdään jopa hieman ennenaikaisesti, sillä sen on havaittu vaikuttavan polttoaineen kulutusta vähentävästi. DPFPRO:n tarjoaman nopean hiukkassuodatinten puhdistuksen ansiosta asiakasyrityksen ajoneuvot eivät joudu olemaan huollon vuoksi yhtä pitkään poissa käytöstä kuin aiemmin. Huoltokierto on kokonaisuudessaan nopeutunut. Huoltoihin on tullut varmuutta ja ennakoitavuutta, sillä ajoneuvoon voidaan asentaa takaisin samanlainen hiukkassuodatin, kun siinä on ollutkin. Näin vältytään epäsopivuusongelmilta tai turhilta uusien, vaihdettavien osien odottelulta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä DPFPRO:n palveluun – heidän sanaansa ja asiantuntemukseensa on voinut luottaa. Kalustomme pysyy nykyisin paremmassa kunnossa, mikä tuo suoria säästöjä. Taloudellisten hyötyjen lisäksi olemme mielellämme edistämässä ympäristöystävällisiä arvoja ja päästöttömämmän liikenteen mahdollistamaa puhtaampaa hengitysilmaa.”, toteaa asiakasyrityksen edustaja.

”Asiakasyrityksemme arvostavat luotettavuuden ja nopeiden toimitusaikojen lisäksi sitä, että saavat meiltä kaikki hiukkassuodattimiin ja niiden kuntoon liittyvät raportit ja dokumentaation sovitusti. Se auttaa heitä ennakoimaan tulevia huoltotarpeita ja suunnittelemaan liiketoimintaansa”, summaa DPFPRO Oy:n myynnistä vastaava perustajaosakas Aki Uppa.

Ajankohtaista

DPFPRO Oy puhdistaa pesumenetelmällä Diesel-moottoreiden hiukkassuodattimia (DPF), katalysaattoreita ja SCR-suodattimia. Tukkeutuneet suodattimet saadaan toimimaan uutta vastaavalla tavalla, jolloin ajoneuvon polttoainetalous, käyttöikä ja käytettävyys paranevat merkittävästi. Pesu tapahtuu suodatinta vaurioittamatta ja ympäristöystävällisesti.
DPFPRO Oy:n käyttämä pesuteknologia perustuu sveitsiläisen valmistajan laitteiston käyttöön. Aloittaessaan DPFPRO oli edelläkävijä ja ensimmäinen kyseistä suodattimien puhdistusmenetelmää ja -laitteistoa hyödyntävä yritys Suomessa. "Testien perusteella totesimme, että tämä on tehokkain olemassa oleva menetelmä ja siksi päädyimme ottamaan sen käyttöön", kertoo toimitusjohtaja ja perustajaosakas Jani Virolainen.
Kuljetusalalla toimiva henkilökuljetuksiin erikoistunut asiakasyritys on ollut erittäin tyytyväinen toukokuussa 2018 alkaneeseen yhteistyöhön. Asiakasyritys on pesutekniikkaan perustuvaa palvelua kokeiltuaan tehnyt palvelusopimuksen DPFPRO:n kanssaan. Hiukkassuodattimet noudetaan ja palautetaan sovitusti, mikä on ollut asiakkaan kannalta helppoa. Yhteistyön kautta on saatu aikaan merkittäviä säästöjä ja se on tuonut huoltoprosesseihin ennakoitavuutta.

Uutisarkisto

© 2021 DPFPRO Oy. All rights reserved.