Puhdistuspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita ja ekologisia DPF-suodattimien puhdistusratkaisuja. Pesumenetelmään pohjautuva puhdistuspalvelumme on markkinoiden tehokkain ja ympäristöystävällisin menetelmä Diesel-moottorien hiukkassuodattimien puhdistukseen. Räätälöimme ratkaisut asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaan. Kaikki puhdistukset tehdään ammattitaitoisen henkilöstömme toimesta ennalta määritellyn prosessin mukaisesti. Laadunvalvonta ja dokumentointi ovat keskeisessä roolissa osana palveluamme.

Näin palvelumme toimii

nosto
nosto
nosto
nosto

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme suodattimiin liittyvät tarpeet ja annamme hinta-arvion tarpeiden mukaisesta suodattimen puhdistuksesta. Voimme laatia yhdessä palvelusopimuksen, johon kuuluu säännölliset hiukkassuodattimien puhdistukset sovitulla tavalla toteutettuna. Suodattimet voi toimittaa meille kuljetuspalvelun kautta tai voimme sopia suodattimien noudoista ja palautuksista. Noudamme esimerkiksi pääkaupunkiseudulta suodattimia lähes päivittäin.

Suodattimen vastaanoton jälkeen teemme ensin silmämääräisen suodattimen kunnon tarkistuksen ja suoritamme ilmanläpäisykyvyn ja vastapaineen mittauksen. Tämän jälkeen suodatin pestään biohajoavan, ympäristöystävällisen pesuaine-vesiseoksen kanssa. Pesunestettä pumpataan suodattimen läpi, kunnes suodattimen läpi virtaava neste on täysi kirkasta. Pesun aikana pesunesteen virtaussuuntaa vaihdetaan useaan otteeseen, jotta suodatin puhdistuu kauttaaltaan. Pesuvaiheita toistetaan kunnes suodatin on täysin puhdas. Lopuksi suoritetaan viimeistelevä pesu pelkän veden kanssa. Tämän jälkeen suodatin kuivataan ja alkuvaiheessa tehty ilmanläpäisykyvyn ja vastapaineen mittaus suoritetaan uudestaan. Mittauksen avulla voidaan varmistaa pesutuloksen tehokkuus ja laatu. Mittaustuloksista tuotetaan dokumentaatio, joka toimitetaan tilaajalle toimituksen yhteydessä. Puhtaan suodattimen toimitus tilaajalle tapahtuu sovitun mukaisesti.

Voimme tehdä pesuja myös pikatoimituksella – nopeimmillaan kiertoaika voi olla jopa vain 5 tuntia. Palvelumme on hinnoittelultaan kilpailukykyinen, tuloksiltaan tehokas ja se mahdollistaa lyhyet huoltoajat työkäytössä oleville ajoneuvoille. Toimitukset voimme hoitaa nopeasti, sillä sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Parolassa, Hämeenlinnan kupeessa.

Toimitamme vastuullisuus ja ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Pesulaitteistossamme on käytössä mm. suljettu kierto, jonka kautta varmistamme, että viemäriverkkoon tai vesistöihin ei pääse haitallisia aineita.

Laadunvalvonta ja dokumentointi

Seuraamme palvelun laatua jatkuvasti. Henkilökuntamme osallistuu jatkuvasti koulutuksiin ja kehittää osaamistaan. Mittauslaitteistoja kalibroidaan usein tarkkojen mittaustulosten varmistamiseksi. Teemme pesuprosessin aikana satunnaisotannalla tarkistuksia mittalangan ja paineilman avulla. Olemme kehittäneet pesulaitteistoamme innovoimalla työvälineitä ja pesumenetelmiä entistä paremmiksi ja tehokkaimmiksi, jotta asiakkaillamme olisi aina saatavilla paras palvelu ja puhtain mahdollinen pesutulos.

Dokumentointi tapahtuu tilaajan kanssa sovitulla tavalla ja halutussa formaatissa. Dokumentaation aikavälistä voidaan sopia (esim. kk / vuosi) tai seurantaa voidaan tehdä suodatin- tai ajoneuvokohtaisesti seuraamalla esimerkiksi puhdistusvälin ajokilometrejä. Raportoinnissa on mahdollista huomioida myös suodattimesta löytyvät öljy, jäähdytinneste, Adblue tai metallijäämät.

Tyytyväisuustakuu

Tarjoamme ammattitaitoista hiukkassuodattimien pesupalvelua kaikenkokoisiin patruunoihin ja suodattimiin. Räätälöimme palvelumme aina tilaajan tarpeiden mukaisiksi. Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja myönnämme työllemme täyden 30 päivän tyytyväisyystakuun. Suoritamme pesun veloituksetta uudestaan, mikäli se ei vastaa vaativien ammattilaisten odotuksia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

DPF PRO Oy
Y-tunnus: 2902248–1


Tiedustelut:
050 477 0220
info@dpfpro.fi


Myynti:
myynti@dpfpro.fi


Radanvarsitie 107 LH4, 13720 Parola

© 2021 DPFPRO Oy. All rights reserved.