Meistä

DPFPRO Oy on vuonna 2018 perustettu Diesel-moottorien hiukkassuodatinten puhdistukseen erikoistunut palveluyritys. Meillä on insinööritaustan ja työnjohtotehtävien lisäksi pitkä kokemus myynti- ja palveluliiketoiminnasta. Käyttämämme pesutekniikkaan perustuva menetelmä on markkinoiden ympäristöystävällisin ja tehokkain. Kehitämme käytössämme olevia teknisiä ratkaisuja ja työkaluja jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi aina saatavilla laadukkaimpaan ja puhtaimpaan lopputulokseen perustuva palvelu. Haluamme vastata vaativimpienkin ammattilaisten tarpeisiin.

DPF-suodatinten kanssa olemme työskennelleet vuodesta 2014 alkaen. Nykyistä pesuteknologiaa olemme testanneet ja käyttäneet vuodesta 2017 lähtien. Olemme 100% suomalainen yritys. Kotipaikkamme on hyvin kulkuyhteyksien varrella Parolassa, Hämeenlinnan kupeessa.

Ota rohkeasti yhteyttä pienissä tai isommissa suodatinpuhdistusta vaativissa asioissa. Tarjomme nopean toimituksen ja kilpailukykyisen hinnoittelun lisäksi parhaan puhdistustuloksen ja ammattilaisten tarpeet ymmärtävän palvelun.

Jani Virolainen

toimitusjohtaja, perustaja

Aki Uppa

myyntijohtaja, perustaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

DPF PRO Oy
Y-tunnus: 2902248–1


Tiedustelut:
050 477 0220
info@dpfpro.fi


Myynti:
myynti@dpfpro.fi


Radanvarsitie 107 LH4, 13720 Parola

© 2021 DPFPRO Oy. All rights reserved.