Ratkaisumme

Huollamme kaikenkokoiset Diesel-hiukkassuodattimet, katalysaattorit ja SCR-suodattimet. Ratkaisumme soveltuu kaikkiin Diesel-ajoneuvoihin: työkoneisiin, busseihin, kuorma-autoihin, raskaaseen kalustoon ja henkilöautoihin. Käyttämämme puhdistusmenetelmä on turvallinen ja voimme taata puhdistustuloksen olevan puhtain ja vähintään 98 prosenttisesti uutta vastaava. Puhdistuksen suorittaa aina koulutettu, asiantunteva ammattilainen.

Ratkaisumme on kustannustehokas ja hinnoittelultaan kilpailukykyinen. Ympäristöystävällisyys on toimintamme keskiössä. Käytämme luontoystävällisiä, biohajovia pesuaineita ja käyttämämme suljetun kierron laitteisto suodattaa ja puhdistaa pesuveden, jolloin viemäriin ei kerry jätevesikuormitusta tai haitallisia aineita. Meiltä saat aina ammattilaisten tarpeet ymmärtävää palvelua nopealla toimituksella.

Lue lisää:
Miten palvelumme toimii?

Puhdistuksen hyödyt

Puhdistusmenetelmämme on tulokseltaan markkinoiden edistyksellisin ja ympäristöystävällisin. Lupaamme palvelullemme tyytyväisyystakuun.

Säästä ja vältä kalliit suodattimen vaihdot.

Suodatin on puhdistetaan alkuperäistä vastaavaan tilaan.

Kustannustehokas vaihtoehto ja kilpailukykyinen hinnoittelu.

Turvallinen: puhdistuksen suorittaa asiantunteva ammattilainen.

Ympäristöystävällinen menetelmä ja biohajoavat pesuaineet.

Tyytyväisyystakuu: puhtain lopputulos ja puhdistusraportit.

Oletko havainnut näitä oireita?

Ajoneuvojen moottorinohjausjärjestelmät toimivat siten, että havaittuaan tukkeutumisen ne nostavat lämpötilaa korkeammaksi, jotta suodattimeen kertyneet nokipartikkelit palavat. Tämän regeneraatio-prosessin seurauksena suodattimeen kertyy nokipartikkeleita. Palamisprosessin sivutuotteena suodattimeen kertyy tuhkaa, joka vähitellen tukkii suodattimen. Tällöin suodatin tulee vaihtaa uuteen tai vaihtoehtoisesti puhdistaa.

Seuraavat oireet voivat kertoa suodattimen puhdistustarpeesta:

  • Tehojen puute
  • DPF-varoitusvalo palaa
  • Kasvanut regenerointitiheys
  • Ajoneuvo on vikatilassa
  • Vahva Dieselin tuoksu
  • Ajoneuvo savuttaa
  • Öljyn tarve on lisääntynyt
  • Polttoaineen kulutus on kasvanut

Suodattimen vaihtoväli riippuu siitä, millaisessa käytössä ajoneuvo on. Ajokilometrejä voi kertyä jopa 600 000 km ennen kuin suodatin tukkeutuu. Suodatin täyttyy yleensä nopeammin kaupunkiliikenteessä kuin maantieajossa. Myös suodattimen mitoitus, ajoneuvon huollot ja muut käyttöolosuhteet vaikuttavat tukkeutumisnopeuteen. Tihentynyt generointiväli ja kasvanut polttoaineen kulutus ovat ensimmäiset merkit siitä, että suodatin tulisi vaihtaa tai puhdistaa. Viimeistään silloin, kun asiasta varoittava merkkivalo syttyy, tulisi ryhtyä toimiin.

Näin Diesel-hiukkassuodatin toimii

Nykyiset tiukentuneet päästövaatimukset vaikuttavat diesel-moottoreiden pakokaasujen hiukkaspitoisuuksien raja-arvoihin siten, että hiukkaset tulee poistaa suodattimella. Hiukkassuodattimien (engl. diesel particle filter, lyhennettynä DPF) käytön avulla liikenteen päästöt vähentyvät ja hengitysilmaan pääsee vähemmän haitallisia pakokaasuja.

Diesel-moottorin käytöstä syntyy pakokaasuja. Moottorista pakokaasut ohjataan hiukkassuodattimeen. Suodattimen toisesta päästä ulos tulevat pakokaasut ovat suodatettuja ja vähemmän ympäristöä kuormittavia. Hiukkassuodatin kerää pakokaasujen nokihiukkaset ja polttaa niitä regenerointiprosessissa tuhkaksi. Ajan myötä suodattimeen kertyy nokea ja tuhkaa, ja se voi tukkeutua. Tukkeutunut suodatin vaikeuttaa moottorin toimintaa ja tällöin suodatin tuleekin vaihtaa tai vaihtoehtoisesti puhdistaa.

Diesel-hiukkassuodattimen toimintaperiaate: moottorista Diesel-pakokaasut kulkeutuvat suodattimeen, joka kerää talteen noki- ja tuhkahiukkaset.

Tältä näyttää tuhka- ja nokihiukkasista tukkeutuneen hiukkassuodattimen sisällä.

Suodattimen puhdistus pesumenetelmällä

Tukkeutunut hiukkassuodatin voidaan vaihtaa tai puhdistaa. Puhdistuksen etu on, että silloin säästytään kalliin, uuden suodattimen hankinnalta. Puhdistuskustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin uuden suodattimen hankintahinta. Suodattimen puhdistus on myös ekologista, sillä arvokkaita luonnonvaroja ei tarvitse käyttää uuden suodattimen valmistukseen.

DPFPRO Oy:n käyttämän ympäristöystävällisellä pesumenetelmällä tehtävän puhdistuksen avulla suodattimesta saadaan vähintään 98 prosenttisesti uutta vastaava. Käytämme pesuprosessissa ainoastaan turvallisia, ympäristöystävällisiä ja biohajoavia pesuaineita. Pesulaitteistossamme on suljettu kierto, jolla varmistetaan, että haitallisia aineita ei kulkeudu myöskään pesuveden kautta viemäriverkkoon tai vesistöihin. Käyttämämme pesumenetelmä on markkinoilla olevista puhdistusmenetelmistä tehokkain ja ympäristöystävällisin.

Vertaa pesumenetelmän lopputulosta. Vasemmalla puolella hiukkassuodatin puhdistukseen jälkeen. Oikealla puolella näkyvissä sama suodatin ennen puhdistusta, jolloin se oli tuhkan ja noen peitossa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

DPF PRO Oy
Y-tunnus: 2902248–1


Tiedustelut:
050 477 0220
info@dpfpro.fi


Myynti:
myynti@dpfpro.fi


Radanvarsitie 107 LH4, 13720 Parola

© 2021 DPFPRO Oy. All rights reserved.